Home » Uncategorized » De beste dance festivals in Groningen

De beste dance festivals in Groningen

Net zoals in heel Nederland vinden er in de provincie Groningen een aantal leuke festivals plaats. Dit gebeurd vooral in het voorjaar en in de zomermaanden omdat het weer dan vaak beter is maar toch zijn er het hele jaar door evenementen die het bezoeken meer dan waard zijn. De stad Groningen is een geliefde plaats onder studenten en daarom is hier eigenlijk altijd wel iets te beleven. De rest van de provincie hoeft zeker niet over het hoofd gezien te worden want hier is van alles te doen op uitgaansgebied.

286e9c2b83eb039fc0a07f8f6065678dOpvallend is dat veel van de festivals die in de meest Noordelijke provincie plaatsvinden in het festivalseizoen met Dance te maken hebben. Het aanbod is normale popfestivals en culturele evenementen is er net zo goed vrij uitgebreid maar de Dance festivals zijn voor de fans altijd een aanrader. Dit zijn de beste die Groningen te bieden heeft;

Kopjek

Dit wordt georganiseerd door de vele mensen die actief zijn in de muziekscene. Soms zijn dit acts uit de stad zelf en omgeving, maar ook uit andere plaatsen. Tijdens dit festival verzamelen zij zich om een aantal van de beste Dance stijlen ten gehore te brengen. Dit evenement staat altijd weer garant voor een goed feestje.

Paradigm

Paradigm wordt mogelijk gemaakt omdat het door vele verschillende mensen georganiseerd wordt. Het is ontstaan door een horecagelegenheid uit de stad met dezelfde naam. In samenwerking met allerlei artiesten, sponsors, studenten en nog vele anderen zorgt het iedere keer weer voor een knalfeest. Iedereen uit de provincie Groningen en de rest van het land die de elektronische muziek een warm hart toedraagt is hierbij aanwezig. Naast de muziek kun je er ook van verschillende soorten kunst genieten. Het programma is lekker uiteenlopend en biedt voldoende voor alle bezoekers. Nieuwe artiesten krijgen daarbij altijd de kans om iets moois te laten zien.